Forum |
|
|
| 33084. | Odnośnie wpisu numer: 33075 ... jeszcze zapomniałeś dopisać, że zbiorowo gwałciliśmy kobiety oraz porywaliśmy dzieci i odcedzaliśmy krew.
Nasz fanatyzm stadionowy to dla was od razu "bandytyzm", a dla nas norma, która ma swoje określone formy, których nie rozumiesz, więc sam reagujesz jak prymityw właśnie.
Nic nie wiesz o prawdziwym kibicowaniu, więc się nie udzielaj nawet, bo wzbudzasz śmiech. Piłka nożna to nie teatr w Paryżu, a jak się nie podoba chóralny śpiew czy okrzyki, to załóżcie sobie sekcję szachów i skończcie ten płacz w internecie.
Płaczecie jakbyście nie wiem co zobaczyli i usłyszeli.
Bo co? Że poleciały wulgaryzmy? Przecież to norma w waszych domach, więc nie gadajcie bzdur, że to jakaś nowość dla uszu waszych dzieci. [...] |
|
| | kibic J |
| | Iława, Poniedziałek 25-05-2015 |
|
| 33085. | Odnośnie wpisu numer: 33078 NAWET PO TAK SROMOTNEJ PORAŻCE, TRUDNO UKRYĆ POGARDĘ DLA WYBORCÓW.
Niegdyś członek komunistycznej PZPR, a przez ostatnie 25 lat kreowany na autorytet gospodarczy, towarzysz Leszek Balcerowicz w temacie, że to młodzież przesądziła o wyniku, szydzi:
[TT] "Ciekawe zjawisko. Młodzi, w tym studenci, głosowali jak rolnicy i robotnicy".
Trzeba mu przypomnieć: urzędnicy głosowali jak... więźniowie.
Wymowne. |
|
| | młody niepokorny |
| | Iława, Poniedziałek 25-05-2015 |
|
| 33086. | Odnośnie wpisu numer: 33068 Panie Henryku!
W Iławie zmiany nie będzie - póki większość osób, która jeszcze tutaj pozostała, pracuje w budżetówce.
Młodzi ludzie - w tym niestety i ja - emigrują z Iławy. Winą za to śmiało można obarczyć ogólny układ w Polsce po roku 1989 oraz błędne decyzje obrane już w latach 90 również lokalnie m.in. przez wielu decydentów iławskiego ratusza.
Poza tym mówi Pan po zwycięstwie Dudy, żeby budować siłę PiS w Iławie. To ja może Panu przypomnę o waszej koalicji z PO, która przez lata była (i nadal jest) obecna w Iławie.
Jedyną szansą dla miasta jak i całej Polski jest siła Patriotyzmu jaką niesie ze sobą młodzież i Ruch Narodowy.
Wierzę, że niebawem to właśnie my wygramy wybory i wystawimy wam wszystkim rachunki (PO, SLD, PSL, PiS). |
| |
Fatal error: Call to undefined function autolink() in /guestbook.php on line 1288
|